Un site vă crește numărul de contacte

/, Marketing online/Un site vă crește numărul de contacte

Un site vă crește numărul de contacte

La un seminar despre cum să-ți crești afacerea, unul din cei mai buni antrenori de business din România și o persoană dragă mie (Lorand), vorbea despre așa numitul ”șasiu al unei afaceri”. Ce înseamnă acest lucru? Prezentarea în cauză făcea referințe la câțiva factori modificabili, adică la care poți umbla pentru a-ți crește numărul de clienți care în final să te ajute să câștigi bani mai mulți. Nu o să intru în detalii, nu sunt antrenor de business. Un singur element mi-a rămas atunci în minte, unul care era foarte important în acea formulă: NUMĂRUL DE CONTACTE.

Site-ul bine făcut, urmat de o promovare inteligentă prin cea mai ieftină metoda și mai eficientă de pe piața – Marketing Online îți poate aduce o creștere considerabilă a numărului de contacte. Ți-l poți face tu singur dacă este unul mai simplu sau poți apela la o firmă specializată care să-ți ofere totul, adică de la achiziționarea domeniului web, serviciu de găzduire, realizare site și pănă la promovare – un element la care mulți clienți (și dintre ai noștri) inexplicabil renunță după ce-și relizează site-ul.

ex-crestere-10-procenteIn imaginea alăturată am făcut o captură din materialul prezentat a ceea ce înseamnă o creștere cu 10% a numărului de contacte. Este incredibil cum acest lucru va duce în final la creșterea ciferi de profit cu 60%.

E greu sau e ușor să-ți crești cu 10% numărul de contacte? Prin intermediul site-ului e chiar simplu. Potrivit unui studiu prezentat de catre directorul general al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT) la Ziua cercetării Media România peste 68% din populaţia României cu vârsta cuprinsă între 14 şi 64 de ani utilizează internetul, adică 10,3 milioane de oameni, dintre care 36% din mediul rural şi 64% din mediul urban.

Nu știu dacă sunteți sau nu încurajați de aceste cifre însă un lucru e sigur: site-ul poate fi unul din motoarele firmei dumneavoastră. Prin cea mai eficientă promovare (cost/rezultate) a unei afaceri sau firme prin intermediul unui site bine executant și mă refer la Marketing Online puteți chiar să vă dublați numărul de contacte. Nu mai rămâne decât să vă faceți în liniște singuri calculele ce va însemna în materie de profit acest lucru.

Iar noi vă dorim succes!

 

By |2016-11-30T19:37:12+00:00octombrie 6th, 2015|Blog, Marketing online|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.