ROTLD a început stergerea de domenii web .RO

/, Site web/ROTLD a început stergerea de domenii web .RO

ROTLD a început stergerea de domenii web .RO

Asa cum anunțaseră încă din luna martie ROTLD a acordat o perioada de 90 de zile de la data expirării domeniului pentru a putea face plata prelungirii domeniului. Începând cu 31 august vor trece la stergerea acelor domenii .ro care nu au fost reînnoite. Starea lor oricum era deja neutilizabilă fiind în ”Pending/Delete”.

Dacă aveti probleme în ce privește domeniul dvs. va rugam sa ne contactati aici.

Daca doriti sa inregistrati un domeniul prin noi va rugam sa navigati pe pagina special dedicata acestui serviciu.

By |2018-08-30T13:36:30+00:00august 30th, 2018|Blog, Site web|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Nagy Elemér 30 august 2018 at 11:03 pm - Reply

    Este pur și simplu o mârșăvie. Aveam domeniul cumpărat pe viață. Ce mentenanță fac in afară de eliberarea unei facturi. Puteau avea minimum de decență să te avertizeze că urmează să închidă domeniul. Nu am fost anunțat. Pur și simplu mi-au oprit domeniul. Ce fac e Rotdl pentru banii aceștia, cel puțin fac un serviciu de nameserver? Ceva, cât de puțin care să justifice această plată. Nu am de gând să plătesc, nu pentru sumă, ci pentru cât de gunoaie au fost. Voi apela la vreun site care îți ține un site și voi face redirecționare spre situl meu. În loc de http://www.situlmeu.ro voi avea http://www.situlmeu.mysite.xx

    • fabricuta 31 august 2018 at 5:14 pm - Reply

      Va multumim pentru comentariu. Ne pare rau ca ROTLD v-au inchis domeniul. Stiu la ce va referiti nu e normal sa-ti spuna ca domeniul e pe viata si apoi sa schimbe regula. Totusi in acelasi timp cei de la ROTLD au anuntat aceasta masura (destul de abuziv sa schimbi regulile jocului, dar asta e) inca din decembrie anul trecut si au trecut la fapte din luna martie cand au implementat aceasta regula noua pentru domeniile pe site-ul lor. In acelasi timp au anuntat prin email pe adresele pe care au fost inregistrate domeniile acest lucru. Iar stergerea domeniilor a inceput la 90 de zile dupa ce un domeniu a expirat. Probabil ca dvs. ati utilizat o adresa pe care nu o mai foloseati acum la inregistrarea domeniului. Primele domenii expirate au fost inregistrate la sfarsitul lui iunie 2018 tocmai din acest motiv. Iar stergerea lor survine dupa alte 90 de zile.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.